Vilkår og betingelser


Denne hjemmeside er kun til uddannelsesmæssige formål og ikke beregnet til at blive betragtet som juridisk eller anden professionel service. Oplysningerne er ikke en erstatning for professionel rådgivning eller pleje. Hvis du har brug for andre ekspertydelser, skal du søge passende faglig pleje. Forfatteren, bidragyderne, udgiveren og deres medarbejdere er ikke ansvarlige for eller ansvarlige for eventuelle skader, der opstår som følge af eller i forbindelse med anvendelsen af ​​oplysninger, der findes på denne hjemmeside. Intet materiale, der ophavsretligt beskyttes på nogen af ​​webstederne, eller materiale, der udgives i disse bøger, helt eller delvist, kan blive udgivet eller placeret på en anden hjemmeside, og må ikke sendes ind i nogen nyhedsgruppe, på nogen meddelelseskort eller mailes på internettet uden skriftlig tilladelse fra vores agenter. Denne hjemmeside er baseret på personlige erfaringer og forskning, og afspejler opfattelser af fortid, nutid og fremtid. Alle oplysninger, der præsenteres på denne hjemmeside, er resultatet af personlig forskning og samarbejde med faglige, akademiske og offentlige kolleger internationalt. Personlighederne, begivenhederne, handlingerne og samtalerne i bogen er rekonstrueret fra forfatterens hukommelse, forskellige juridiske poster, breve, personlige papirer og pressekonti. Nogle navne og begivenheder er blevet ændret for at beskytte privatlivets fred for enkeltpersoner. Begivenheder der involverede tegnene skete som beskrevet; Kun mindre detaljer er blevet ændret.

restitutioner

Krav på afkast eller annulleringer sendes via e-mail: info@bodyhairremove.com . I kravet angiver kunden årsagen til kravet. Vi forbeholder os ret til ikke at acceptere køberens krav, hvis grundene til hans / hendes klage er fundet urimelige. Det returnerede produkt skal være i samme stand, som du har modtaget det (som nyt), uden at være forseglet eller pakken bliver brudt, lige før salget, som den fulde originale emballage. For at acceptere returen skal du vise ordrenummeret for den person, der oprindeligt købte produktet, og hvis detaljer er vist i ordrenummer.

Kunden har ret til at returnere det købte produkt og bede om at blive udskiftet med et andet produkt eller en restitution i to tilfælde:

1. I tilfælde af beviset fejl hos vores virksomhed (modtaget forkert produkt eller produkt med kvalitetsfejl), skal kunden returnere produktet inden for ti (10) dage fra den dag han modtog den, uden omkostninger.

2. Hvis kundens beslutning om at returnere produktet ikke skyldes nogen af ​​de ovennævnte objektive grunde, forbeholder selskabet sig ret til ikke at honorere kravet. Hvis klagen opretholdes, kan kunden returnere produktet inden for ti (10) dage fra modtagelsesdatoen. I så fald skal alle transportomkostninger samt eventuelle forskelle i prisen på produkter bæres af kunden.

I alle tilfælde skal produkterne være i den tilstand, som kunden modtager, fuldstændig uden skade og i deres originale emballage. Hvis den ikke returneres inden for 10 (10) dage, er vores butik ikke forpligtet til at acceptere tilbagebetaling. Efter overholdelse af Vilkår og betingelser og accept af retur af produktet, har kunden ret til at modtage et andet produkt af samme værdi eller en restitution. Restitutionen til kunden vil blive gennemført inden for en halvfems (90) dage fra datoen for modtagelsen af ​​produktet. I tilfælde af gentagne refusioner eller refusioner i tilfælde af, at vores virksomhed efter eget skøn finder, at kunden misbruger ret til tilbagesendelse eller handler i ond tro, har ret til at nægte at returnere produktet, selv om disse betingelser er opfyldt og opfyldt . Disse vilkår må ikke påvirke forbrugerrettigheder, der er fastsat i loven.